A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fanice/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Events_model::getById() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: controllers/ajax.php

Line Number: 89

EVENIMENT
Carnaval

EVENIMENT Carnaval

Pirați din toate colțurile lumii, zâne și vrăjitoare dar și personaje din desenele animate au luat cu asalt Sala de Evenimente a cofetăriei-gelateriei Fanice, cu toții adunați laolaltă să ia parte la un ritual vechi de câteva secole. Este o veche tradiție populară de alungare a iernii şi a răului, cunoscută sub numele de „Farsang“ la etnia maghiară şi “Fasching” pentru etnia germană.
Deoarece sărbătoarea are caracter de carnaval, cei mici s-au costumat în personaje de poveste, nostime sau înfiorătoare, pentru a alunga spiritele rele ale iernii şi a întâmpina sosirea primăverii.
Evenimentul a fost conturat cu diferite momente culturale cuprinzand istoricul carnavalului, parada costumelor, dans modern, poezii si cantece specifice carnavalului, jocuri distractive si de miscare.
Impactul a fost unul extraordinar atat asupra adultilor, cat si a copiilor, care au participat cu multa veselie si nerabdare la toate actiunile, la final acestia fiind recompensati atat cu diplome de merit cat si cu o sumedenie de dulciuri marca FANICE.
Galerie foto Inapoi