EVENIMENT
Carnaval

EVENIMENT Carnaval

Pirați din toate colțurile lumii, zâne și vrăjitoare dar și personaje din desenele animate au luat cu asalt Sala de Evenimente a cofetăriei-gelateriei Fanice, cu toții adunați laolaltă să ia parte la un ritual vechi de câteva secole. Este o veche tradiție populară de alungare a iernii şi a răului, cunoscută sub numele de „Farsang“ la etnia maghiară şi “Fasching” pentru etnia germană.
Deoarece sărbătoarea are caracter de carnaval, cei mici s-au costumat în personaje de poveste, nostime sau înfiorătoare, pentru a alunga spiritele rele ale iernii şi a întâmpina sosirea primăverii.
Evenimentul a fost conturat cu diferite momente culturale cuprinzand istoricul carnavalului, parada costumelor, dans modern, poezii si cantece specifice carnavalului, jocuri distractive si de miscare.
Impactul a fost unul extraordinar atat asupra adultilor, cat si a copiilor, care au participat cu multa veselie si nerabdare la toate actiunile, la final acestia fiind recompensati atat cu diplome de merit cat si cu o sumedenie de dulciuri marca FANICE.
Galerie foto Inapoi