A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fanice/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Events_model::getById() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: controllers/ajax.php

Line Number: 89

EVENIMENT
Concurs de sah la FanIce

EVENIMENT Concurs de sah la FanIce

Nici competitiile sportive nu au ocolit separeul cofetariei noastre. Am avut deosebita placere sa sponsorizam si chiar sa organizam “Cupa Sahului Juvenil Oradean”. Evenimentul a fost unul cu circuit inchis si a fost dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani. Interesul pentru competitie a adunat un numar de peste 30 de participant, cei mai buni tineri sahisti Bihoreni si s-a desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Sah Bihor, fiind arbitrata de Maestru FIDE - Dan Rat.
Sponsorii Galei au fost atat Cofetaria-Gelateria FANICE cat si firma bihoreana PROMETALIC, acestia oferind micilor participanti cupe si diplome dar nu in ultimul rand si multe, multe dulciuri. Nici mass media bihoreana nu a lasat sa fie trecut cu vederea un astfel de concurs, la eveniment luand parte atat reprezentanti ai unor cunoscute posturi de radio, cat si tv si presa scrisa.
Galerie foto Inapoi